Дженифър Анистън направи голямото си завръщане на малкия екран със

...
Дженифър Анистън направи голямото си завръщане на малкия екран със
Коментари Харесай

Пенсионира ли се Дженифър Анистън

Дженифър Анистън направи огромното си завръщане на дребния екран със сериала The Morning Show, само че се размина със статуетката Еми за водеща женска роля. Това обаче надалеч не е най-голямото отчаяние, което е изпитвала в професионален проект.
 Дженифър Анистън, Рейчъл Грийн и какво счита актрисата за ролята си в
Мрази ли Дженифър Анистън Рейчъл Грийн

Нейната панорама точка

Наскоро актрисата се оплака от обстоятелството, че към този момент две десетилетия не може да се отърси от облика на Рейчъл Грийн от " Приятели " и по този начин и не е намерила друга роля, с която хората да я припознаят.

А новото самопризнание, което идва от Анистън, е, че през последните две години тя съществено е обмисляла дали да не се откаже от актьорството и да се занимава най-вече с дирижиране.
 Снимка 498710

Подобно желание й минава за пръв път през главата, безапелационна е тя. Като причина за него акцентира план, който безусловно й е стъжнил живота . Джен не дава доста разяснения за него, само че разяснява, че е бил преди присъединяване й в The Morning Show.

Трудностите са пристигнали от това, че се е съгласила да взе участие във въпросната продукция на първо място належащо, като да вземем за пример сюжетът, да е изцяло готово. Така снимачният развой се е проточил извънредно доста и Анистън е изгубила всякакво предпочитание да влезе в ролята си, предава Daily Mail.
 Дженифър Анистън, премиите Еми 2020 и общата й поява с Кортни Кокс и Лиса Кудроу
Трите приятелки, които към момента живеят дружно

Шеги и закачки на премиите Еми

Очевидно обаче желанието на Джен да се пенсионира от Холивуд е било единствено моментно положение, подбудено от креативния безпорядък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР