Джефри Епстайн е добре познатият на властите американски инвеститор, извършвал

...
Джефри Епстайн е добре познатият на властите американски инвеститор, извършвал
Коментари Харесай

Жената, която ще лежи 20 години в затвора за сексуално насилие и трафик на деца

Джефри Епстайн е добре познатият на управляващите американски вложител, правил полови похищения повече от 10 години. Докато през 2019 година чака да чуе присъдата за закононарушенията си, се самоубива. За половите похищения обаче е имал и помощница, която в този момент занапред посреща следствията от общите им действия.
 Мелинда Гейтс, Бил Гейтс, Джефри Епстайн и каква е ролята му в развода им
Мъжът, довел до развода на Бил и Мелинда Гейтс

Мелинда Гейтс в първо искрено изявление

На Епстайн е съдействала Гислейн Максуел - дългогодишна негова спътница както в живота, по този начин и в осъществяването на закононарушенията.

Когато през 2020 година е задържана, се прецизира, че тя му е пособия да избира, да се сприятелява и да " обгрижва " малолетните жертви на принуждение. А от време на време самата тя е злоупотребявала с тях, като ги е насилвала полово.
 Снимка 579323

В правосъдните документи Гислейн Максуел е избрана като " рисков нарушител, чиято плячка са били уязвими млади девойки ".

А една от жертвите - Сара Рансъм, която е потърпевша от Джефри Епстайн, признава, че в действителност помощницата му е била действителният ментор, движещата мощ, контролираща всичко, написа People.

Миналият декември Гислейн Максуел е приета за отговорна за съучастничество в привличане на малолетни за междущатски пътувания за присъединяване в противозаконна полова активност. Сред другите обвинявания са това за скрит план за и превозване на малолетните лица с желанието да вземат участие в противозаконна полова активност, както и за осъществяване на полов трафик.

И в този момент става още по-напечено за Максуел, защото най-новото към нейния случай е към този момент отредената ѝ присъда да излежи 20 години в пандиза поради провиненията си.
 Снимка 579321

Ще ѝ се наложи да заплати и санкция в размер на оптимално допустимото - 750 000 $.

" На вас, всички жертви... Съжалявам за болката, която преживяхте ", споделя Максуел след чуването на показанията на доста от потърпевшите.

Но колкото и да се извинява, осъщественото от нея няма по какъв начин да бъде заличено, нито пък претърпяното от девойките.
 Лари Насар, националният тим по гимнастика на Съединени американски щати и за какво 90 дами съдят ФБР
Какво накара 90 дами да съдят ФБР

Говорим за 1 милиард $

" Без подозрение Джефри Епстайн беше ужасяващ педофил. Но в никакъв случай не бих срещнала Джефри Епстайн, в случай че не беше ти. Гислейн, заслужаваш да прекараш остатъка от живота си в затворническа килия. Заслужаваш да останеш затворена вечно, по този начин, както приковаваше и жертвите си ", споделя друго от потърпевшите девойки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР