ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (АП) — Професионалните спортни отбори на Мисури

...
ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (АП) — Професионалните спортни отбори на Мисури
Коментари Харесай

Кампанията за легализиране на спортните залагания в Мисури получава помощ от талисмани за събиране на подписи на гласоподаватели

ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (АП) — Професионалните спортни тимове на Мисури в четвъртък предадоха повече от 340 000 подписа на гласоподаватели, с цел да създадат предложение за узаконяване спортни залагания пред гласоподавателите този ноември.

Кампанията беше подкрепена от талисмана на Cardinals Fredbird, Sluggerrr на Royals и Луи на St. Louis Blues. Огромната птица, лъвът и синята мечка ръкомахаха въодушевено, до момента в който мъкнеха кутии, цялостни с подписи на гласоподаватели, до кабинета на държавния секретар на Мисури в Джеферсън Сити.

Републиканският държавен секретар Джей Ашкрофт в този момент би трябвало да удостовери подписите на гласоподавателите, преди предлагането да влезе публично в бюлетината. Кампанията се нуждае от почти 180 000 подписа, с цел да се класира.

Общо 38 щата и окръг Колумбия към този момент разрешават някои форми на спортни залагания, в това число 30 щата и столицата на нацията, които разрешават онлайн залагане.

Инициативата в Мисури е опит за заобикалят Сената, където законопр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР