Джаз триото Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов празнуват

...
Джаз триото Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов празнуват
Коментари Харесай

Джаз формация JP3 празнува 10 години на сцена

Джаз триото Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов честват 10 години на сцената. Те ще отбележат празника с концерт на 30 ноeмври. Музикантите са подготвили авторски творби, основани през годините и заглавия, които ще бъдат част от новия им албум. Айше Сали споделя.

Аплодираме ги в огромните концертни зали, само че се радваме на техните осъществявания и до момента в който се забавляваме с другари. За феновете на джаза Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов нямат потребност от показване. Вече 10 години музиката им е мотив за празник и образец за елегантно звучене.
Живко Петров, пиано: Ние се събрахме поради усета и другарството и сътворяваме истинска, наша музика. Това някак си ни осмисля. Димитър Семов, ударни: Винаги, когато свириш нещо твое, е по-ценно. Весели Веселинов - Еко, контрабас: Правим непрестанно музика, без да стопираме през годините, пътуваме, изнасяме концерти.
Самостоятелни концерти, част от тези на Камелия Тодорова, Хилда Казасян, Йълдъз Ибрахимова и 3 авторски албума. Това е късата равносметка на триото.
Живко Петров, пиано: Подготвили сме ретроспекция на музиката, която сме основали през годините и до чисто нови пиеси, които сме подготвили за четвъртия наш албум.
Новият музикален план ще се споделя " Change the way " и ще бъде подготвен още през тази зима.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР