Утре моноспектакълът на Мариус Донкин Господин Ибрахим и цветята на

...
Утре моноспектакълът на Мариус Донкин Господин Ибрахим и цветята на
Коментари Харесай

Господин Ибрахим и цветята на Корана с юбилейно представление

Утре моноспектакълът на Мариус Донкин " Господин Ибрахим и цветята на Корана " има юбилейно зрелище. То съответствува с рождения ден на шефа на Народния спектакъл " Иван Вазов ". Ден преди празника, в Сутрешния блок на Българска национална телевизия той си пожела това, което не може да се купи с пари.

Донкин показа, че драматургът на представлението Ерик Шмит, което играе към този момент 16 години, ще участва на сцената и освен това - той ще изиграе самичък едно парче от моноспектакъла.
Мариус Донкин - шеф на Народния спектакъл " Иван Вазов ": За страдание посланията в това зрелище, в самия текст са все по-актуални и това е едно от нещата, които притеглят хората. Второто нещо е евентуално е нуждата да се приказва за тези тематики, нуждата тези хора да бъдат убеждавани, че бихме могли, с цел да ни има на тази земя, да живеем дружно и да се разбираме без значение от обществен, финансов, стопански или набожен статус. Не бива да позволяваме да навлизат в тези браншове непознати ползи, на които да служим. При всички положения и евентуално моят блян за истина в това зрелище. Защото за мен това съставлява един всесърдечен изказ и предпочитание за полемика, диалог, шерване с публиката върху тези тематики.
Той сподели още, че представлението не дава отговори, само че и това не е задача на театъра и на изкуството въобще - да дава отговори. " То би трябвало да развълнува феновете, въз основата на което всеки според от своите нужди в човешки в честен аспект, според от своя разсъдък, би взел това, което му е нужно ", добави Донкин.

И изрази своята наслада от обстоятелството, че феновете в театъра са се нараснали, че доста младежи влизат в него, само че също по този начин посочи, че и атмосферата в театъра, продукцията като качество е извънредно значима и че се върви в тази посока.

Вижте още от диалога във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР