Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са заедно вече от единадесет

...
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са заедно вече от единадесет
Коментари Харесай

Каква е тайната на щастливия брак на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са дружно към този момент от единадесет години, а в последните шест години са женени. Съпрузите се пробват да не се разделят за дълго един от различен, и вършат взаимни отстъпки в професионалния и персоналния си живот. " Джесика и Джъстин са най-хубави другари, и за това се оправят толкоз добре с връзката си. Те обичат да прекарват времето си дружно, без значение какво вършат, най-важното за тях е, че се забавляват дружно ", споделя техен добър прочут.



Звездната двойка избира дейния метод на живот, отбелязва техният другар: " Те обичат да играят голф дружно, да карат сноуборд или просто да вървят на къмпинг. "

Пред US Weekly, Джесика споделя, че " постоянно е подготвена за всевъзможни завършения и Джъстин също не остава по-назад с концепциите. "



Но главният им интерес и пристрастеност е двугодишният им наследник Силас, цитира американското издание Elle. " И двамата са уверени, че раждането на детето е най-хубавото нещо, което им се е случило ", споделя източникът, добавяйки, че двойката в действителност обича родителската си роля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР