Джъстин Теру разкри защо двамата с Дженифър Анистън са се

...
Джъстин Теру разкри защо двамата с Дженифър Анистън са се
Коментари Харесай

Бившият на Анистън изплю камъчето за раздялата

Джъстин Теру разкри за какво двамата с Дженифър Анистън са се разделили след две години брак през 2017-а, отричайки слуховете, че е имало трагична причина за края на романса им, написа " Космополитън ".

Анистън и Теру започнаха да излизат през 2011-а и раздялата им шест години по-късно беше обект на голям брой спекулации.

Според слуховете краят на връзките им е бил провокиран от двамата, които са желали да живеят на разнообразни места - нещо, което Теру опроверга в ново интервю за списание " Ескуайър ".

" Това е история, която в огромната си част не е истина ", изяснява артистът. " Хората основават истории, които ги карат да се усещат по-добре или опростяват нещата. Цялото това: " Този човек обича рокендрола, този човек харесва джаза… Ама, несъмнено! ". Това просто не е по този начин. Това е опростяване на нещата ".

Теру също приказва за връзките им с Анистън сега, като изяснява, че макар раздялата, двамата са останали другари.  " Не беседваме всеки ден, само че се чуваме. Виждаме се във FaceTime, изпращаме си текстови известия ", споделя Теру.

" Дали ви харесва или не, сред нас нямаше трагична разлъка и се обичаме. Искрен съм, когато споделям, че оценявам другарството ни. Не може да не сме дружно и отново да си носим наслада и другарство. Щеше да бъде загуба, в случай че не бяхме резервира връзките си, най-малко персонално за мен ", прибавя той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР