Джъстин Бийбър ще започне 2020-а подобаващо – с нова песен.

...
Джъстин Бийбър ще започне 2020-а подобаващо – с нова песен.
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър се завръща

Джъстин Бийбър ще стартира 2020-а уместно – с нова ария. Сингълът „ Yummy “ дебютира на 3 януари. Парчето попада в идващия албум на артиста, чиято премиера към момента няма дата. Анонимен източник обаче показа пред „ E!News “, че тавата е подготвена и скоро ще се появи: „ Остават последните мерки. Очаква се почитателите да я получат още при започване на годината “. Но изненадите не стопират до тук. Бийбър потегля и на турне из американските игрища – от 14 май до 26 септември, като ще мине и през родната си Канада. Той заяви още, че ще снима обиколката за бъдеща документална поредност.

„ Ние, хората, не сме съвършени. Стигнал съм до тук, с помощта на предишното ми и на грешките си. В момента съм тъкмо там, където Бог ме желае. Новият албум ще е друг, тъй като самият аз към този момент съм друг. Нямам самообладание да се върна в играта и да опиша историята си. Това е обичаният ми материал досега “, съобщи Бийбър в промоционален филмов откъс.

Последният албум на Джъстин „ Purpose “ излезе през 2015-а, а последният му сингъл е от 2016-а. Оттогава артистът е взел участие единствено в няколко колаборации с някои от най-звездните си сътрудници като Ед Шийрън и Били Айлиш. 2019-а той посвети основно на брачната половинка си Хейли Болдуин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР