Джъстин Бийбър направи шокиращи разкрития от личния си живот в

...
Джъстин Бийбър направи шокиращи разкрития от личния си живот в
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър: Наркотиците бяха моят изход

Джъстин Бийбър направи шокиращи разкрития от персоналния си живот в новата си документална поредност „ Justin Bieber: Seasons “. Певецът беше открит от продуцента Скутър Браун, когато беше на 13 години и незабавно се трансформира във международна сензация. Сега Бийбър признава, че, с цел да се оправи с неочакваната си известност, почнал да пуши марихуана и бързо се пристрастил към нея. След това той минал и към други упойващи субстанции.

„ Бях млад. Наркотиците бяха моят излаз. Детството ми мина пред очите на света и имах пари, можех да си разреша доста, започнах да оценявам неверните неща в бизнеса “, споделя артистът.

Бийбър споделя, че никой не осъзнавал какъв брой съществено в действителност било пристрастяването му и най-после нямал избор, с изключение на да се вземе в ръце.

„ Имах възприятието, че ще умра. Охранителите ми трябваше да ми ревизират пулса всяка вечер, с цел да се убедят, че съм жив. Започвах още от сутринта – беше цялостна лудница. Но един ден се освестих и си споделих: „ Господи, в случай че си същински, помогни ми да спра опиатите, пък аз ще се оправя с останалото “. Обаче не можах да го направя – стопирах хапчетата, само че не съумях да изкореня пороците си и след време се върнах към старите си привички, както множеството хора “, продължава Бийбър.

Джъстин споделя и за бурните си прояви на вандализъм, които той твърди, че се дължат на неналичието на образование от страна на родителите му.

„ Нашите не ме научиха да бъда екипен състезател – по това време правех каквото си желая, тъй като за мен нямаше последици. Фокусирах се върху неправилните неща от живота, мислейки, че те ще ме накарат да се усещам благополучен “, добавя артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР