Дисциплинарната комисия на БФС глоби с 3000 лева футболиста на

...
Дисциплинарната комисия на БФС глоби с 3000 лева футболиста на
Коментари Харесай

3000 лева глоба за показан среден пръст

Дисциплинарната комисия на БФС санкции с 3000 лв. футболиста на ЦСКА-София Фернандо Каранга поради междинния кръст, показан от бразилеца към един от страничните съдии по време на мача с " Лудогорец " (2:1) за Купата на България.

През първото полувреме голмайсторът насочи неприличния жест след обстановка пред вратата на гостите. Реферите не видяха и не глобиха Каранга.

На днешното си съвещание обаче комисията наказа Каранга " по отчет ", което значи, че провинението е видяно от делегата или (и) съдийския наблюдаващ и писано след срещата.

Същевременно ДК стопира правата на Натанаел от " Лудогорец ", който получи червен картон за удар без топка в края на 120-минутната борба. Изискан е видеозапис и след преглеждането му ще бъде оповестено наказването на бранителя.

Заради разнообразни прояви на публиката си ЦСКА-София е санкциониран общо с 6300 лева - за пиротехнически средства, бомбички, димки, хвърлени предмети към терена и " нецензурни и вулгарни скщандирания ".

В четвъртък ще заседава съдийската комисия и ще прегледа представянето на съдиите в четвъртфиналите за Купата. Най-много мнения провокира точно срещата ЦСКА - " Лудогорец ", само че също по този начин " Етър " - " Славия " (1:2).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР