Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз (БФС) наказа Берое с

...
Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз (БФС) наказа Берое с
Коментари Харесай

Футболният съюз наказа "Берое" с лишаване от домакинство и глоба от 14 хил. лв.

Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз (БФС) наказа " Берое " с отнемане от домакинство за един мач и с санкции на обща стойност от 14 хиляди лева Заради държанието на почитателите на отбора след мача с " Пирин " в.

Двубоят приключи 1:1, като гостите изравниха с гол от дузпа в 99-ата минута. След края на мача последователи на " Берое " влязоха на терена, като се стигна до конфликти, при които човек от спортно-техническия щаб на отбора беше ударен.

Лишаването от домакинство е за " нахлуване на аудитория на пистата, прекъсване на играта с последици ", като клубът е осъден с 5000 лева Отделно " Берое " ще би трябвало да заплати общо четири санкции по 2000 лева - за хвърлени предмети, за лица, присъстващи в тунела, които не са вписани в протокола, за неспазване на условията за защита и за хвърлени предмети с следствие и без пострадване, като за последното клубът е с предизвестие за отнемане от домакинство за още един мач.

За обидни и нецензурни викания клубът е осъден с 1000 лева



Нахлуването на почитателите на " Берое " е втори подобен случай в Първа лига в последните седмици. На 19 май последователи на влязоха на терена и съблякоха част от футболистите след загубата от " Локомотив " (София).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР