Дисциплинарната комисия към БФС взе решение, че футболистът на Пирин

...
Дисциплинарната комисия към БФС взе решение, че футболистът на Пирин
Коментари Харесай

БФС наказа тежко Манолев и "Пирин" за расизъм

Дисциплинарната комисия към БФС взе решение, че футболистът на " Пирин " Станислав Манолев е обиждал на расова основа халфа на " ЦСКА-София " Амос Юга в мача сред двата тима в неделя. Той няма да играе в идващите 5 мача на тима си, а самият клуб е санкциониран с 37 500 лева - оптималната глоба за расизъм, по правилника на БФС.

Скандалът избухна в 42-ата мин. на мача, когато Манолев получи червен картон. При излизането си от терена някогашният национал подмятна имитация на Юга, което вбеси последния. Националът на Централноафриканската република се оплака, че е бил наименуван " маймуна " от Манолев, а треньорът на " ЦСКА-София " Стойчо Младенов удостовери това след мача и разяснява, че държанието на капитана на " Пирин " приказва за липса на просвета и образование.

Самият Манолев отхвърли да е употребявал расистка засегнатост, а единствено псувнята " f**ng wanki ", която очевидно единствено той си знае какво значи, само че пък " wanki " изумително наподобява звуково с monkey (анг. - маймуна).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР