Директорката Теменуга Хараланова разказва, че актьорите ѝ са сърцати, добри

...
Директорката Теменуга Хараланова разказва, че актьорите ѝ са сърцати, добри
Коментари Харесай

Млади актьори променят Кукления театър в Русе

Директорката Теменуга Хараланова споделя, че актьорите ѝ са сърцати, положителни хора, безпределно надарени

През последната, свободна от корона вируса година, Държавният куклен спектакъл в Русе се трансформира в сцена за изява на млади и различни актьори. За публиката към този момент не е необичайно, че би трябвало да седнат в по-малките кресла в салона и го вършат на драго сърце, когато на сцената е показано скъпо театрално изкуство.

" През последната година всякога, когато публицистите в Русе получат покана за премиера в Кукления спектакъл, не сме сигурни за какъв театър става дума - за детски, за фамилен или за възрастни. Това още повече изостря любознанието и залата постоянно е цялостна. Първо с публицисти, след това с аудитория. Едно от обясненията за тази смяна е обновяването на състава ", разяснява директорката Теменуга Хараланова, която с наслада посреща това същинско " навлизане " на млади гении в трупата, предава

" „ Нахлуването " стартира от май 2019 година. Тогава " нахлуха " четиримата пинокиовци, аз по този начин ги назовавам, тъй като това им беше дебютният театър, летящия театър, тъй като те с този театър завоюваха и „ Икар “. Такъв летящ старт получиха в нашия спектакъл Митко Пишев, Мартин Пашов, Ивета Маринова и Светлина Станчева. След това продължиха да " нахлуват " още трима, 2021- ва година. Няма да спрем с " нахлуването ", ще продължим сигурно ", прибавя директорката.

Теменуга Хараланова споделя, че актьорите ѝ са сърцати, положителни хора, безпределно надарени, прелестни характери. Лесно се работи с тях, с хъс и с обич се впускат в новите планове.

А може би млади актьори има и в други сформира, само че дали им дават крилете да летят? Всъщност както за всяко нещо в този живот - не е толкоз значимо, че го имаш, а по какъв начин се грижиш за него.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР