Директорът на УМБАЛ гр.Бургас проф.Миразчийски подари на съпругата на президента

...
Директорът на УМБАЛ гр.Бургас проф.Миразчийски подари на съпругата на президента
Коментари Харесай

Известен директор с жест към президентшата, тя се трогна: Едва ли някой би останал безразличен

Директорът на УМБАЛ гр.Бургас проф.Миразчийски подари на брачната половинка на президента Румен Радев Десислава отливка от крачетата на най-малкия им пациент сега – Марин, роден в 26 гестационна седмица.
Държавният глава и брачната половинка му посетиха лечебното заведение в понеделник, където започва следващото издание на Българската Коледа. Тазгодишното издание е отдадено на деца, нуждаещи се от хирургични интервенции.
„ Подарък, към който надали някой би останал апатичен “, написа Радева за отливката на едвам 4,5-сантиметровите крачета на бебето “, и прибавя: „ Ще мине време, до момента в който проходят. Но значимото е, че ще го създадат. Благодарение на грижите и отдадеността на доктор Стиляна Томова и нейния сияен екип. Ала колкото и отдадени да са те, биха били безпомощни без нужната инсталация, за която им оказва помощ президентската самодейност “.
„ Българската Коледа съществува към този момент 21 години, тъй като е смислена и, за жалост, нужна. Помогнала е на хиляди български деца и техните родители. И ще продължава да оказва помощ. Докато всички ние имаме вяра в нея и я поддържаме “, декларира още брачната половинка на президента в своя обява в обществената мрежа, предава Епицентър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР