Директорът на пловдивския клон на Напоителни системи Петко Димов ще

...
Директорът на пловдивския клон на Напоителни системи Петко Димов ще
Коментари Харесай

Уволняват директора на Напоителни системи в Пловдив за саботаж

Директорът на пловдивския клон на " Напоителни системи " Петко Димов ще бъде уволнен сега, в който бъде легитимирано новото управление на централното ръководство на държавното комерсиално сдружение.

Това съобщи земеделският министър професор Христо Бозуков при визитата си на лозарски масив в село Устина, община Родопи.

" Не е спазил разпоредбите на сдружението разплащанията да стават посредством Централното ръководство, а си е разрешил да трансферира 1,5 млн. лв. на клон Струма - Места, за което ще си понесе отговорността. Според мен това е жив бойкот и опит да се пречи на системата ", изясни Бозуков.

Служебният министър на земеделието съобщи, че заплатите на чиновниците в клоновете на " Напоителни системи " са обезпечени, като се изключи клон Струма - Места, където са изплатени 60% и централното ръководство на сдружението, за което са нужни 160 хиляди лева По думите на Бозуков това може да стане доста елементарно, в случай че от пловдивския клон дават тези средства, само че локалният шеф отхвърля. 

Проф. Христо Бозуков разгласи, че следва отварянето на две нови ограничения за винопроизводителите. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР