Директорът на федералните Центрове за контрол и превенция на заболяванията

...
Директорът на федералните Центрове за контрол и превенция на заболяванията
Коментари Харесай

19-20 американски щата могат да отворят на 1 май

Директорът на федералните Центрове за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати има вяра, че 19-20 щата са лимитирано наранени от новия ковид и техните губернатори считат, че могат да отворят стопанската система на 1 май, осведоми " Ройтерс ".

В изявление за ABC Робърт Редфийлд съобщи, че има някои региони в страната, които нямат доста случаи на инфектирани с ковид.

Има няколко щати - 19,20 щати - които в действителност са лимитирано наранени от ковид. Мисля, че ние ще забележим някои щати, чиито губернатори усещат, че са подготвени да отворят и ние ще им помогнем с това отваряне, сподели Редфийлд.

Целта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп е стопанската система да проработи от 1 май. Той ще разгласи решението си през идващите дни. В понеделник американският водач съобщи, че е покрай довеждане докрай на проекта си за преустановяване на ограничаващите ограничения. Той означи, че към 20 щата са в " извънредно добра форма и могат да отворят бързо ".

Вчера Тръмп разгласи, че стопират парите за Световната здравна организация.

Редфийлд не отговори непосредствено на въпрос за решението на президента, само че означи, че Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите и СЗО имат дълга история на взаимно съдействие.

Имаме доста продуктивни връзки в областта на публичното здраве. Ще продължим това, даде обещание Редфийлд. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР