Директор “Спортна администрация” в Лудогорец Георги Караманджуков разясни подробности относно

...
Директор “Спортна администрация” в Лудогорец Георги Караманджуков разясни подробности относно
Коментари Харесай

От Лудогоред: Сети ли се ЦСКА за Десподов?

Директор “Спортна администрация” в Лудогорец Георги Караманджуков обясни детайлности по отношение на прехвърлянето на Кирил Десподов от Каляри в българския първенец. Той сподели, че разградчани не са плащали трансферна сума, а заплатата на футболиста е доста по-малка от тиражираната, само че пък откупната уговорка е много сериозна за българските стандарти.

“Искам да кажа няколко неща, с цел да се спрат спекулациите. Първо, с Кирил Десподов имахме първи и финален диалог на 4-ти вечерта. Аз желая да запитвам някой от ЦСКА свърза ли се с него, поканил ли го е, сети ли се ЦСКА за Десподов? Защото в този момент виждам обвинявания против него, против Лудогорец. Той, естествено, е доста добър футболист, който се надяваме, че ще пасне на стила. Мисля, че на Кирил му подхожда да играе в Лудогорец. За него не е платена наемна цена за интервала, в който е преотстъпен. Има заложена откупна уговорка, която е много висока за нашите стандарти.

И заплатата е доста, доста, доста по-малка от тази, която се тиражира в медиите. Смятам с това нещо да приключа”, сподели Караманджуков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР