Трима ранени полицаи и петима задържани ултарси след ексцесиите на

...
Трима ранени полицаи и петима задържани ултарси след ексцесиите на
Коментари Харесай

Каква е разносметката за сблъсъците след мача между ЦСКА и ЦСКА 1948?

Трима ранени служители на реда и петима арестувани ултарси след ексцесиите на Националния стадион нощес малко преди края на мача сред ЦСКА и ЦСКА -1948.

Снощи към края на мача близо 100 душ нахлуха на терена, след което имаше и полицейска интервенция. Футболистите бяха изведени невредими.

Това, което успяхме да разберем е, че освен Министерство на вътрешните работи, а и частна охранителна компания е имала ангажимент към мача. По тази причина следва да бъдат прегледани камерите и да се проведат разпити, и в случай че се откри, че е имало нарушавания от страна на частната охранителна компания, нейният лиценз може да бъде лишен.

" За страдание още веднъж грозни подиуми, провокирани още веднъж от футболни почитатели. Към момента има арестувани 5-ма от футболните почитатели, формирано е досъдебно произвеждане. Има потърпевши трима чиновници на Министерство на вътрешните работи, двама от които още в снощния ден са били прегледани и освободени, единствено едното момче има разкъсвания на коляното. Има три шева, доколкото ми е известно. Малко по-късно ще приказвам и с тримата. Както може би знаете, ние имахме ангажимент за тази футболна среща във връзка с гостуващите почитатели и агитка. Реално се получи по този начин, че компанията, която би следвало да охранява и е охранявала футболните почитатели не съумява да се оправи с това, което се случва ", разяснява Калин Стоянов - длъжностен министър на вътрешните работи.

Вижте повече в директното включване на Айше Сали


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР