Динамиката на футболния бизнес изисква от клубове да бъдат все

...
Динамиката на футболния бизнес изисква от клубове да бъдат все
Коментари Харесай

Ботев започва да организира онлайн срещи за клубовете

Динамиката на футболния бизнес изисква от клубове да бъдат все по-иновативни и по-адаптивни към световните трендовете.

Това е и една от аргументите Ботев Пловдив да инициира организирането на безвъзмездни онлайн мрежови сесии, по време на които изявени експерти от редица футболни клубове в Европа ще споделят своя опит с българските си сътрудници.
 
Ще се обиден тематики като маркетинг и брандово развиване, основаване и продажба на спонсорски пакети, усъвършенстване на клубни активи, привличане и връзки с почитателите.

Днес се организира и първата онлайн среща, на която главен посетител бе Пол Рийвс, Търговски шеф на един от най-старите футболни клубове в света – Шефилд Юнайтед. Пол води Търговския отдел на Шефилд от съвсем 10 години. Отговаря за реализирането на Клуба в сферите на корпоративните партньорства, маркетинг, брандово и бизнес развиване, корпоративни и ВИП пакети, събития и мачова организация.

От октомври 2022, Пол също по този начин е формален представител за Чемпиъншип в Търговския Комитет на Английската Футболна Лига (EFL).  

Срещата беше отворена за представители на всички клубове от Първа Лига и засегна наболели за българския футбол тематики, измежду които усъвършенстване на клубните активи, брандово позициониране, активации с почитателите и увеличение на посещаемостта по стадионите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР