Сестрата на мъж, който е бил ранен по време на

...
Сестрата на мъж, който е бил ранен по време на
Коментари Харесай

Сестрата на мъж, ранен при нападение с меч в Hainault, го приветства като герой, защото е спасил семейството му

Сестрата на мъж, който е бил ранен по време на хипотетично нахлуване с меч на улица в Лондон, похвали брат си, че е защитил фамилията му.

35-годишният Хенри Де Лос Риос Полания, ИТ инженер от Ено, остава в болница, откакто беше намушкан с нож в дома си във вторник сутринта. 31-годишната Джесика Де Лос Риос сподели, че брат й е бил " травматизиран " от нападението, само че продължи, като похвали дейностите му, както и тези на полицията, парамедиците и лекарите, като героични.

„ Той е доста унищожен да повярва, че нещо сходно може да се случи “, сподели тя. „ За нас той е нашият воин. Той ги отбрани, моята племенница и снаха ми. „ Те безусловно спяха, отвориха очи и видяха мъж с огромен меч мачете. Чувстваше се беззащитен сега, само че за нас той е нашият воин. Можеше да бъде доста по-лошо “, продължи тя.

„ Той е доста унищожен да има вяра, че нещо сходно може да се случи “, сподели тя и добави: „ За нас той е нашият воин. Той ги отбрани - племенницата ми и снаха ми. " Те безусловно дремя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР