Димитър Велковски е пред трансфер в полския елитен Медж Легница,

...
Димитър Велковски е пред трансфер в полския елитен Медж Легница,
Коментари Харесай

Димитър Велковски е пред трансфер в полския Медж Легница

Димитър Велковски е пред трансфер в полския първокласен Медж Легница, твърди журналистът Еухенио Гонсалес Агилера, който се базира на информация на поляка Пьотър Козмински.

Велковски сега към момента е футболист на белгийския Серкъл Брюж, само че не попадна в проектите на треньора Мирон Муслич и клубът е податлив да разтрогне контракта на българина и да го пусне без пари. Договорът ме с белгийците е до края на юни тази година. 

Медж Легница са на последното 18-о място в класирането на полската Екстракласа и ще се бори за оцеляване напролет, като е на  5 точки от избавителната зона, където е Пяст Гливице.

Димитър Велковски, който има 9 мача за националния тим на България, преми от Славия в Серкъл Брюж през 2019 година, като белгийците заплатиха 250 000 евро за правата му.

Левият бранител обаче загуби мястото си в тима през този сезон и евентуално ще избра да премине в Полша поради повече игрово време.

Велковски ще подпише с Медж Легница до края на сезона. Имало е вид контрактът му да е за година и половина, само че и двете страни са предпочели по-кратко съглашение. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР