Димитър Рачков, който се завърна триумфално в ефира на Нова

...
Димитър Рачков, който се завърна триумфално в ефира на Нова
Коментари Харесай

Рачков започна да се поти като Веско Маринов

Димитър Рачков, който се завърна триумфално в ефира на Нова телевизия със свое лично шоу след повече от 1 година медийно неявяване, шокира феновете с изобилното си потене по време на лайфовете на предаването.

В интернет към този момент потеглиха вицове по негов адрес, като тези, отдадени на Веско Маринов и неговото безотговорно потене, с което естрадният трубадур е печално прочут от години. Докато артистът към този момент е привикнал с майтапи по негов адрес и не изпитва позор от мокрите си ризи, до момента в който е на сцената, Рачков към момента очевидно се тормози от неуместните обстановки, в които напоследък попада, написа седмичникът " Ретро ".

Комикът непрестанно е вир вода и не излиза на сцената на шоуто си без забрадка в джоба. Въпреки че гримьорките го привеждат във тип при всяко спиране за реклами, безусловно след минути челото му стартира още веднъж да шурти. На няколко пъти се наложи даже гостуващите му звезди да му услужват с кърпички или пък да излизат на сцената да го попиват. Оказва се, че казусът, от който страдал Митко от години, се дължал на високо кръвно налягане, което той вдигал, когато бил под стрес.

Въпреки че е деец на комедийната сцена и от дълго време би трябвало да е претръпнал, той към момента имал жестока тресчица преди жив ефир. За похлупак фамилните проблеми, които за следващ път го налегнаха, също се отразявали на здравето му и той нонстоп вдигал кръвното, а и към този момент не бил добре с нервите. По-малкият му брат Петър за следващ път попадна в престъпни летописи, откакто предишния месец се опита да избяга от полицейска кола, а най-после я блъсна. Освен това по време на акцията чиновниците на реда го видяха да изхвърля съмнителни топчета през прозореца на своя автомобил, които подозирали, че са опиати.

Петър нееднократно е бил забъркван в кавги с дрога, като преди време даже бе разрушена личната му лаборатория в Бургас. С батко му Димитър от дълго време не са близки поради непрестанните изцепки на по-малкия от братята Рачкови, само че все пак артистът преживявал трагично петненето на семейството им. Той се тормозил и поради положението на родителите си, които са на възраст и още по-трудно изживяват престъпните прояви на по-малкия си наследник.

От две години насам бащата на братя Рачкови – Минко, е с разтърсено здраве и нееднократно постъпвал в болница.

Съпругата му Станка пък приемала успокоителни след всяка скандална демонстрация на Петър. Тревогите към фамилията се отразявали зле и на здравето на 48-годишния артист, а сътрудниците му непрестанно го съветвали да понижи темпото и страстта, тъй като хипертонията не е смешка. Комикът обаче не си обръщал нужното внимание и неглижирал казуса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР