Димитър Рачков коментира при разговор с фенове отношенията си с

...
Димитър Рачков коментира при разговор с фенове отношенията си с
Коментари Харесай

Димитър Рачков: Мария е обща

Димитър Рачков разяснява при диалог с почитатели връзките си с някогашната си другарка Мария Игнатова, чу Hotnews.bg. Той изрично, само че сбито разгласи, че двамата не са дружно от година и половина и това не е загадка за никого. При включване в диалога на Герасим Георгиев-Геро обаче още веднъж стана дума за хубавицата.

Геро назова Игнатова „ твоята Мария”, а някогашният й реагира на момента и разгласи необятно нахилен: „ Тя не е моя, тя е обща”. Комикът побърза да посочи, че има поради, че Игнатова е водила „ Господари на ефира” както с него, по този начин и с други актьори като Румен Угрински, по тази причина е обща на екипа.

На настойчивите въпроси за какво двамата въпреки всичко са се разделили, Рачков по този начин и не отговори, само че призна, че всяка седмица си прави тест за ковид, тъй като се тормози за сигурността на околните си. Водещият на „ Като две капки вода” е много луд на тематика здраве и познава всички известни лекари у нас, а визитите му в лечебните заведения са доста чести.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР