Журналистката Валерия Велева гневно отрече слуховете, че голямата Лили Иванова

...
Журналистката Валерия Велева гневно отрече слуховете, че голямата Лили Иванова
Коментари Харесай

Сестрата на Лили Иванова се оказа жива

Журналистката Валерия Велева яростно отхвърли слуховете, че огромната Лили Иванова скрито е погребала сестра си Магда. От няколко дни се тиражира новината, като се показват сигурни източници.

" От известно време една " вест " се върти из жълтите медии, препечатва се и се мултиплицира: " Лили Иванова погреба сестра си в цялостна загадка ", пишат и на никого не му идва на разум (или съзнателно не иска) да се обади и да попита в офиса на примата - правилно ли е или не ", разяснява Велева. " Вместо това четем към този момент и в по-сериозни издания: " Естрадната примадона е спуснала осведомително ембарго по отношение на гибелта на кака си, тъй като не желала да се натоварва ненужно с страсти, които не й носят позитивен заряд ". Е, желая на всички да кажа - ТОВА НЕ Е ВЯРНО! ", съобщи журналистката, която написа и биографична книга за естрадната звезда.
Реклама
" Вярно, че всяка " вест ", клевета или слух към най-голямото име на бг попмузика провокира щур интерес, само че апелирам, ви сътрудници, най-малко спазвайте някакви етични правила. Никой няма да откаже, в случай че попитате, каквото желаете за живота на Лили Иванова. Ами, в случай че видите сестрата на Лили Иванова в публиката на концерта й в Народния спектакъл? Ще се извините ли? Какъв е този хъс да сриваме обществените персони, да омаскаряваме? И докога? Нищо свято не остана! ", написа още Валева, която употребяват откъс от дневника на Лили Иванова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР