Блондинката избра да прекара празника си на определено нетрадиционно място,

...
Блондинката избра да прекара празника си на определено нетрадиционно място,
Коментари Харесай

Антония Петрова нощува в кратера на вулкан

Блондинката избра да прекара празника си на несъмнено нетрадиционно място, а точно на вулкан в Исландия. Става дума за неповторим суперлуксозен петзвезден резорт в Исландия. Мястото е извънредно забавно и както самата Антония описа е определяно за едно от най-новите чудеса на света.

Реклама
Да пренощуваш в синята лагуна в кратера на вулкана е неповторимо прекарване, което обаче не е налично за всеки. Спа хотелът е наличен за феновете на сходни провокации на цена от към 4000 лева на нощ. „ Избрахме хотел, който се намира в центъра на вулкан, обградени от лава, не стопираме да се възхищаваме на тази панорама. До през вчерашния ден е имало изригвания, само че ни предизвестиха, че сега е безвреден интервал “, изясни Антония.

Реклама
Миската не пропусна и да се изкъпе в извънредно потребните води на вулкана. „ Изпомпват водата от недрата на земята и я смесват с лечебната лагуна, която се води за най-лековита, разкрасяваща и подмладяваща “, описа още тя пред " Телеграф ".

Навръх рождения си ден бизнесдамата си подари полет с хеликоптер над дейни вулкани на острова и показа, че се усеща на върха на света. „ Аз към този момент всичко си имам, поисквам си единствено здраве още дълги години “, приключи русата упоритост.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР