Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, отново блесна с цветисти

...
Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, отново блесна с цветисти
Коментари Харесай

Митьо Пищова сравни Теди Велинова с травестит

 Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, още веднъж блесна с цветисти словесни излияния, като този път на прицела му е манекенката Теди Велинова. Известният познавач на женските прелести изригна във Facebook по неин адрес, предизвикан от новината за голямата прехрана, която тя получава от някогашния си брачен партньор пластичния хирург доктор Ангел Енчев.

Митьо Пищова " изля “ душата си в двайсетина следващи коментара, като ту наскърбяваше моделката, че е травестит, ту споделяше фотоси на документите си за фешън състезания и снимки на " своите “ миски, които обилно оферираше за нови дами на хирурга.

По думите на болярина той познавал експерта по гърди и джуки и доктор Енчев не заслужавал мъж преоблечен като жена, а издръжката за двете деца не трябвало да е повече от 500 лв..

Освен това Пищова предложи и услугите си да " сватоса “ известния занаятчия на импланти и да му откри същинска красива жена, написа LifeOnline.bg.

Моделът и естетическият хирург се разделиха и са в обтегнати връзки. Сега се появи информация, че клъцни-срежи майсторът изплаща по 10 бона месечна издръжка на варненката, която отглежда двете деца от брака им.

Митьо Пищова закупи национална известност по време на прехода като уредник на състезания за хубост. Тогава той се хвалеше с огромната численост дами, с които е преспал. Участва и в поредност риалити стратегии, като връх в кариерата му на риалити воин беше изявата му във ВИП Брадър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР