Как ще са ги продали, без аз да знам? Това

...
</TD
>Как ще са ги продали, без аз да знам? Това
Коментари Харесай

Продадоха трите апартамента на пловдивчанин, без той да разбере. Сега няма една стотинка

Как ще са ги продали, без аз да знам? Това попита изумено 57-годишният Иван Кацаров, който нощес се завърна в Пловдив след половингодишно отсъствие. Беше разгласен и за търсене. През това време, без негово познание, са били продадени трите му наследствени жилището в пловдивския квартал " Кючук Париж ".

" Аз не съм продавал нищо. При нотариус не съм стъпвал. Една стотинка нямам, вие ми говорите за 100 000 лв. ", съобщи той пред bTV.

Той е дошъл нощес в Пловдив с рейс от Слънчев бряг, не знаел, че го търсят и че жилищата му са продадени.

Майката на Кацаров умряла през 2007 година Единствените му родственици останали братовчед му, който живее в Америка, и неговият наследник.

Пловдивчанинът имал 3 наследствени жилището в " Кючук Париж ". Те обаче са били продадени за 53 хиляди евро още през октомври предходната година.

На въпрос къде ще нощува, той назова адреса на едно от жилищата си. Там обаче комшия му изясни: " Друг човек живее към този момент тук, направиха ремонт, изнесоха ти всичко бе, човек ".

Иван остана безгласен. По думите му е бил на посетители 3 месеца в град Елена. Личната му карта е в него. Той няма телефон и не е имало по какъв начин да се обажда на някого, който да ревизира жилищата му, до момента в който е бил отвън Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР