Димитър Бербатов отново официално влиза в надпреварата за президентския пост

...
Димитър Бербатов отново официално влиза в надпреварата за президентския пост
Коментари Харесай

Рекордна подкрепа за Димитър Бербатов преди втория му опит, да оглави БФС

Димитър Бербатов още веднъж публично влиза в конкуренцията за президентския пост в Българския футболен съюз, откакто стана ясно, че рекорден брой клубове желаят да го повдигнат за поста.

Той и екипът му дадоха конференция през днешния ден, от която стана ясно, че към 50 клуба са предявили предпочитание, с цел да го провъзгласят за главния кандидат за поста.

„ Учудващото е, че клубовете не престават да се натискат за контра заявления. Продължава да има подобен напън. От тази заран е и най-пресният образец - от Шумен. Имало е даже изнудване “, разгласи още Бербатов във връзка информацията, от актуалното управление на Съюза се пробват да принудят клубовете да се откажат от свикването на избирателен конгрес на 18 март.

Рекордьорът по голове за националния тим прикани и за някои промени в изборните правила, като той желае всеки пратеник да има правото да изкаже мнение от трибуната, а преброителите да правят работата си намерено пред очите на покровители.



Една от основните промени, касаещи медийното отразяване, включва правото на публицистите да участват на конгреса и да се постави завършек на практиката да бъдат изолирани в стая с тв приемник без тон.

Бербатов прикани всички кандидат-президента да разгласят публично, че се включват в битката, а, в случай че това стори и Борислав Михайлов, той би трябвало да излезе в отпуск, с цел да не употребява финансовия и апаратен запас на БФС в своя изгода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР