Димчо от Първомай е световен феномен! Мъжът е отписан от

...
Димчо от Първомай е световен феномен! Мъжът е отписан от
Коментари Харесай

Мъж от Първомай е световно чудо! Димчо отслабна със 161 килограма: Гарабитов е моят спасител

Димчо от Първомай е международен феномен! Мъжът е отписан от медиците поради рекордното си тегло от 276 кг, само че наш врач го избавя и му вдъхва сили за втори живот и му оказва помощ да смъкна неповторимите 161 кг.
„ Спасение има! Само би трябвало да откриеш и да се довериш на своя избавител “, твърди Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 7 години.
„ След 2 дни няма да те има на този свят. “
Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 година Димчо при лекарски обзор в пловдивска болница. Тогава 50-годишният мъж, който тежи 276 кг при височина 170 см, взема решение да се довери на различно лекуване.
Димчо Тодоров (вляво) с Иван Гарабитов при първата им среща през декември 2016 година, преди да стартира лечението
И на 13 декември 2016 година влиза при фамозния врач Иван Гарабитов в Пловдив. За да измине няколкото метра до кабинета на своя избавител, Димчо би трябвало да стопира през няколко крачки и да посяда на стол, който щерка му носи. Толкова му е мъчно да се движи. Но това не го стопира.
„ Димчо беше извънредно издут, лицето му беше сиво-синкаво “, спомня си лечителят Иван Гарабитов. Той е заслужил треньор по битка, приет за българския гуру в здравословното намаляване, написа ХотАрена.
Разделението е скъпо, екипната игра – триумф, за „ 24 часа “ е чест да споделя за Достойни хора
Двамата в края на декември 2023 година, откакто първомаецът към този момент е измършавял със 161 кг
Гарабитов съумява да вдъхне вяра и воля за живот на свръхтежкия българин. Амбицира го да се бори за физическото си оцеляване и цялостна смяна. Изготвя му самостоятелна стратегия, която съдържа банкет на специфичната напитка „ Дар от Гарабитов “, съчетана с швейцарски дървесен сироп, лесни физически и дихателни извършения и матрично-ритъмна терапия.
И чудото става – след 4 месеца Димчо освен че не е напуснал този свят, само че към този момент е 191 кг, като е понижил талията си с половин метър. Отслабнал е цели 85 кг без интервенции, без медикаменти, без диети, като се храни постоянно.
Мъжът е безусловно неразпознаваем в първите дни на 2024-та, вдъхвайки вяра за всички с сходен проблем
„ Ти си олимпийски първенец в отслабването, няма подобен случай в света – да ядеш и да стопиш 85 кг за 120 дни. До есента би трябвало още толкоз да намалиш “, въодушевява го Гарабитов.
И го поучава: „ По-добре изяж една пържола от домашно животно, в сравнение с чорба от фабрично отгледано пиле. Не спри измежду пушачи, въпреки че ти не пушиш, страдаш от навика на другите. Вдишваш цигарения пушек, който задържа процеса на намаляване и пречи на изчистването на организма от отровите, което вършим с двата сиропа. Сиропите разграждат мастните плаки, вършат по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата, разяснява Иван.
През януари 2018 година първомаецът към този момент тежи 173 кг, януари 2022 година – 160 кг, февруари 2023 година – 120 кг, а в края на декември 2023 година – 115 кг. Така Димчо Тодоров става международен рекордьор – за 7 години олекна със 161 кг (от 276 на 115 кг), понижи повече от половината си тегло с постоянно хранене, без интервенции и диети, без провисване на кожата и йо-йо резултат.
„ Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци, станах вегетарианец “, споделя диетата си Димчо, който в този момент се движи с лекост.
„ Живея безусловно втори живот с помощта на Гарабитов. При това изцяло пълностоен живот – карам кола, а и камион, работя непрестанно, шеф съм на склад за горивни и строителни материали. Жизнен и деятелен съм, забавлявам се с другари, а преди заспивах, както си седях и водех диалог. Непрекъснато върша разходки, само че нямам километраж за изминатото разстояние “, майтапи се Димчо.
И прибавя мнението си за методиката на Гарабитов: „ Тя влияе на клетъчно равнище – с масажа с уреда за матрично-ритъмна терапия стягаме, „ прибираме “ кожата, с цел да не увисне, а двата сиропа изхвърлят токсините от организма и „ подмладяват “ клетките. Димчо е диабетик и с методиката на лечителя смъква и кръвната захар.
Стрес отключва здравословен проблем при него през 2010 година и го трансформира в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лекуване от 130 става 170 кг и по-късно продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.
„ Искам да тежа под 3-те числа “, споделя фантазията си първомаецът.
Тодоров е следващият първенец в основаната от Гарабитов „ дисциплинираност “ здравословно намаляване, която няма аналог в света – без йо-йо резултат и провисване на кожата. Обикновено при фрапантно намаляване се прави интервенция за унищожаване на непотребната кожа. Благодарение на българския патент в здравословното намаляване през последните 20 години хиляди българи и чужденци смъкват трайно от 5 до 161 кг, сочи статистиката.
„ За да започва възстановителния развой, самият човек би трябвало да има религия “, изяснява Иван Гарабитов. „ В центровете ми в Пловдив и София постоянно идват хора, на които първите им думи са: във вас ни е последната вяра. Ние се стремим на всеки да подадем искра, малко светлина, с цел да има религия и да стартира смяната “, добавя той.
Терапевтът показва и 5-те правила за здраве: вярно дишане, вярно мислене, вярно пиянство на вода, вярно хранене, вярно спортуване – придвижване. И че избавление дебне в… България!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР