Дихателни упражнения за очистване на емоциите от Мигел Руис.Изчистването на

...
Дихателни упражнения за очистване на емоциите от Мигел Руис.Изчистването на
Коментари Харесай

Любов – единственото лекарство срещу стари рани

Дихателни извършения за ликвидиране на страстите от Мигел Руис.

Изчистването на прочувствените токсини е прекомерно елементарен развой. Всичко, което е належащо, са мисли за любовта и вярно дишане, написа Мигел Руис в „ Отвъд страха ”.

Нужно е мощно да притиснем раната в нашето схващане.

След това би трябвало да стартираме да дишаме отмерено, повтаряйки в съзнанието си думата „ обич ”.

Можем да прилагаме тази пречистваща процедура към остарели и към нови рани.

Изчистената рана заздравява от единствено себе си. Помнете, не би трябвало да се почиства раната, като споделяте отровата с различен човек. От това отровата става по-голяма.

Ние се лутаме в джунглата, изпълнени с отрова, която работи пагубно на всички. Ако ви атакуват, помнете, че на нападащия му е нужна вашата сила. Когато станете Майстор на Трансформацията, нищо няма да може да ви навреди и ничия отрова няма да може да проникне във вас.

Като изчистите раните от предишното, ще измененията всекидневния си живот и няма да обременявате душата си с прочувствен „ багаж ”. Ежедневното изчистване на страстите, в случай че не незабавно след тяхното пораждане, то преди прехода към съня, би трябвало да се трансформира в елементарна работа за вас.

Запомнете, че при прегледа не би трябвало да има нито Съдии, нито Жертви.
Осъзнаването на тази идея има голямо значение за лечението. Според толтеките избавлението от отровите е независимо, осъзнато деяние. Не е необходим доктор.

Прегледът възкресява в нашия живот всички възгледи и събития от предишното, които съдържат в себе си прочувствени токсини.

Мигел учи на следните дихателни извършения:
Съсредоточете вниманието си върху дишането.
Дишайте любовта, която постоянно витае във въздуха.
Вдишайте чиста обич. Издишайте чиста обич. Дишането е нашата непосредствена връзка с любовта. Дишайте обич, изчиствайки всеки изплуващ в съзнанието ви прочувствен спомен.
Изчистете съзнанието. Отключете го. Нека в него се възцари пустош. Да няма никакви мисли и преценки. Тренирайте съзнанието да извиква мемоари, без да се замисля. Всичко, което си спомняте, има значение. Доверете се на прииждащите мемоари.
Призовете волята, с цел да извиква загатна за отминалите страсти.

Обърнете се към волята с молитва за извикване на мемоари.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР