Дигиталната екосистема разполага с единствена по рода си иновация, наречена

...
Дигиталната екосистема разполага с единствена по рода си иновация, наречена
Коментари Харесай

Платформи като Algorand са показателни за това, че AI криптовалутите може да са следващото голямо нещо

Дигиталната екосистема разполага с единствена по рода си иновация, наречена блокчейн от първи пласт. Тези активи са цялост от решения, които способстват за възстановяване на главния протокол; затова системите стават мащабируеми.

Виртуални активи като Algorand възнамеряват да трансформират сферата, като усилят оперативната съгласуемост, мащабируемостта и скоростта на транзакциите в границите на Web3 общността. Независимо от това, последните известия гласят, че Avorak може да бъде идващото огромно нещо в крипто екосистемата..

Какво е Algorand?

Algorand е блокчейн платформа, предопределена да усъвършенства продуктивността във връзка с скоростта на транзакциите, мащабируемостта и оперативната съгласуемост. Собствената валута на плана е известна като ALGO. Крипто запалянковците допускат, че цената на виртуалният актив ще се усили след идния бичи цикъл, пред който е изправена крипто промишлеността. Въпреки това цената сега може да е ниска заради зимния сезон.



Avorak AI на прага на солиден напредък

В блокчейн общността множеството крипто планове се появяват, съществуват известно време и по-късно се губят. Други могат да зародят и да “ ” в началния си стадий заради неприятни маркетингови тактики, незадоволително финансиране и неприятен управнически екип.

Avorak е план, който има композиция от блокчейн технология и изкуствен интелект. Платформата разполага с одобрен управнически екип от три оптини лица в сферите на децентрализираното финансиране и маркетинга.

SolidProof и CyberScope направиха одит на плана, с цел да удостоверят неговата надеждност и бистрота пред своите клиенти. Родната валута на платформата е AVRK, чиято цена е $0.27 по време на настоящия осми стадий на първичното предложение на монети (ICO).  

Освен това всяка покупка на AVRK, направена по време на настоящия стадий на ICO, има право на 3% бонус. Максималното предложение на AVRK е 40 милиона токена и е разпределено на разнообразни алокации въз основа на бялата книга.

Платформата също по този начин има система за доходи и изгаряне, при която 49% от събраните доходи ще бъдат разпределени сред притежателите на AVRKS, други 49% ще бъдат реинвестирани назад в Avorak за бъдещи нововъведения, технологии и усъвършенствания и най-после, останалите 2% ще бъдат изгорени посредством дефлационен механизъм при заплащане.

Токените на Avorak ще бъдат разпределени сред участниците дружно със заключването и стартирането на пула за ликвидност. AVRK обаче няма да бъде разпределен преди заключването на ликвидния пул, с цел да се понижи рискът други консуматори да основат свои лични пулове за ликвидност, преди екипът да дефинира формалната цена.  

Платформата е лесна за навигация и комфортна за прилагане и новаците в региона на криптовалутите могат елементарно да схванат какво да вършат.

Общността на Avorak натъртва на разпределянето на пуловете за заключване на дяловете, тъй че дълготрайните вложители да могат да имат големи облаги.

Avorak има система за търговия, основана на изкуствен интелект, която оказва помощ на търговците да правят елементарни разбори, затова да имат по-лесно прекарване. Инструментът за търговия, наименуван Avorak Trade, употребява логаритми за машинно образование, които учат предишното. Платформата дава и принадлежности за механически знаци, които оказват помощ на участниците при положение на смяна на наклонността или положението на пазара.  

Заключение

Изкуственият разсъдък се смята за технология от последващо потомство, защото към този момент е изобразил своята динамичност посредством предходните си разработки. AI технологията би трябвало да работи ръка за ръка с блокчейн, с цел да усили прозрачността, оперативната съгласуемост, мащабируемостта и сигурността на участниците в екосистемата.  

Най-новият план, базиарн на AI и блокчейн, е Avorak, който има за цел да усили продуктивността на Web3. Проектът има комплицирана пътна карта, която включва детайлности от началото към интервала на пускане.

За повече информация по отношение на Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР