Диагоналът на канадския национален отбор Шайна Джоусеф подписа с Марица

...
Диагоналът на канадския национален отбор Шайна Джоусеф подписа с Марица
Коментари Харесай

Марица привлече волейболна националка на Канада

Диагоналът на канадския народен тим Шайна Джоусеф подписа с Марица (Пловдив) и ще укрепи състава на Иван Петков до края на този сезон. Така, със сръбкинята Кристина Чешляр, чужденките в отбора стават две.

Марица с две контроли в Турция преди идващия мач от ШЛ

Очаква се Джоусеф да се причисли към тима по време на лагера в Турция след Нова година и да дебютира с екипа на Марица в контролите в Бурса. Официалния си дебют канадката би трябвало да направи на 11 януари, когато пловдивчанки посрещат сръбския Визура (Рума) за мач от Шампионската лига.

Шайна е от столицата на Канада Отава и е на 22 години. Тя бе топреализатор за канадките в мача им с България от Световно Гран При 2016, изгубен с 2:3 гейма. С прекосяването си в Марица, 183-сантиметровата състезателка реализира фантазията си да стане професионална волейболистка, само че продължава да преследва и другата си огромна фантазия - да играе на Олимпийски игри с тима на Канада.

Треньорът на Марица: В мен бушуват страхотни страсти

"Всеки ден, когато стъпвам на волейболния корт, задачата ми е да стана по-добра като играч. Опитвам се да науча колкото мога повече, с цел да бъда най-хубавият състезател, който мога да бъда. Всичко останало ще си пристигна на мястото ", споделя Шайна Джоусеф.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР