Искателите на Universal Credit може да открият, че им се

...
Искателите на Universal Credit може да открият, че им се
Коментари Харесай

Предупреждение за DWP Universal Credit преди промяна на изплащането на обезщетенията следващата седмица – засегнати ли сте?

Искателите на Universal Credit може да открият, че им се заплаща по-рано от предстоящото заради идните празници през май напролет.

Ако заплащането на вашето обезщетение би трябвало да бъде изплатено в понеделник, 27 май, евентуално ще получите вашия повсеместен заем в петък, 24 май. Това е по този начин, тъй като Министерството на труда и пенсиите (DWP) не изплаща компенсации на публични празници.

Но в случай че би трябвало да получите заплащане по-рано, ще би трябвало да накарате парите си да се разтеглят в допълнение, защото ще би трябвало да чакате по-дълго до идващото си заплащане. Ако би трябвало да получите заплащане на различен ден, парите ще бъдат изплатени във вашата сметка както нормално. Няма да е належащо да вършиме нищо друго, с цел да получите изплащането на компенсацията. Сумата, която би трябвало да получите, също ще остане същата.

Не единствено заплащанията с Universal Credit могат да бъдат наранени от банковите празници. Докладвахме по какъв начин държавните пенсионни заплащания също могат да бъдат изпла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР