Действията и изявленията на г-н Лозан Панов не съответстват на

...
Действията и изявленията на г-н Лозан Панов не съответстват на
Коментари Харесай

Ясен Тодоров размаза Лозан Панов!

Действията и изказванията на господин Лозан Панов не подхождат на длъжността му на ръководител на Върховен касационен съд, а са чисто политически, съобщи в " Денят онлайн " по Канал 3 членът на Висш съдебен съвет Ясен Тодоров.

" За огромно мое страдание господин Панов, ръководител на Върховен касационен съд, има дейности, изказвания и действия, които не кореспондират на неговата служба, а са чисто политически. И се отразяват на имиджа на правосъдната власт, върху възприятието на жителите за самостоятелност на съда. Защого когато г.н Панов си разрешава да дава предварителни оценки на медии, групи жители, това значи, че тези хора не могат да разчитат на самостоятелен съд по-късно, след неговите изяви. "

Той добави, че и в персонален проект е доста отчаян от Панов. " Не искам повече да разисквам личността на господин Лозан Панов, отчаян съм от него в чисто човешки проект, сподели Ясен Тодоров. " Не може всички хора да мислят еднообразно, най-малко сътрудниците адвокати поддържат възпитание в връзките. "

Ясен Тодоров даде оценка за изтичащия мандат на Висш съдебен съвет в настоящия му състав. " Мисля, че Висш съдебен съвет за петте години работа свърши доста потребни неща. Защо има разделяне, моето персонално мнение, е че свадите са импортирани и предизвикани от една група, наричаща себе си " реформаторско крило ". Много добре се знае кои се довериха на концепцията на Лозан Панов за ръководител на Върховен касационен съд, знаем кои го нападнаха. Интересна е повода за смяната на господин Панов, който бързо по-късно стартира да употребява същия език, афектиран за членовете на Висш съдебен съвет. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР