Действието на мярката за запазване на заетостта ще бъде удължено

...
Действието на мярката за запазване на заетостта ще бъде удължено
Коментари Харесай

Удължават мярката 60 на 40 до края на годината

Действието на мярката за опазване на заетостта ще бъде удължено до края на годината. Това реши Националният съвет за тристранно съдействие на изключително онлайн съвещание.
От бизнеса и синдикатите упорстват тя да продължи да работи и след 1-ви януари следващата година, отбелязва.
 Удължаване на мярката 60 на 40 ще разискват в тристранния съвет Удължаване на мярката " 60 на 40 " ще разискват в тристранния съвет
Националният съвет за тристранно съдействие (НСТС) ще организира изключително онлайн съвещание. Социалните сътрудници ще обсъдят план з...
Президентът на Конфедерация на труда „ Подкрепа “ Димитър Манолов съобщи, че устойчивото решение е това да се регламентира в Кодекса за обществено обезпечаване: “Трябва да се намерения сходни ограничения да бъдат законово регламентирани, с цел да не се постанова да се одобряват такива постановления, които знаем, че постоянно могат да бъдат обект на рецензия “.
Председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България, Васил Велев, настоя мярката да бъде изменена, ако продължи да работи следващата година: “А точно поддръжка единствено на хората за времето, в което те не работят “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР