Дегустация на над 600 вина от 6 континента. Това са

...
Дегустация на над 600 вина от 6 континента. Това са
Коментари Харесай

Голямата дегустация на Discover.Vino 2024 започна днес следобед

Дегустация на над 600 виновност от 6 континента. Това са подготвили уредниците на обичайното ревю Discover.Vino 2024, което отвори през днешния ден следобяд и ще приема гости и в събота.

Ценителите на виното ще могат да се насладят на висококачествени питиета от района на Шампан, Прованс, винени региони в Нова Зеландия и Австралия, американски и южноафрикански виновност, испанска кава и висококачествено просеко.

Ще има и малко познати виновност от Гърция и Турция, от Ливан и Израел, които също се показват на българския пазар през последните години.

За първи път ще има и обособена бар зона за така наречен виновност Off-Wine, където модерната наклонност на нискоалкохолните и безалкохолни виновност и ready-to-drink питиета ще бъде показана със селекция от най-хубавото на пазара, споделят уредниците.

Ще бъде показана и друга модерна наклонност при производството на вино - виновност с минимална интервенция от разнообразни точки на света, които са обединени в сбирка miniMaximal.

Посетителите със задълбочени знания във винената сфера ще имат опция да опитат и именити виновност - Chateau d`Iquem, Chateau Margaux, Gaja, Sassicaia, Banfi, Louis Jadot.

Разбира се и този път ще има майсторски класове, ситуирани в двата дни. Повече за събитието можете да откриете на уеб страницата му. Тази година то се организира в Sofia event center в мол " Парадайс ".

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР