Действащият шампион по бокс в тежка категория във версията на

...
Действащият шампион по бокс в тежка категория във версията на
Коментари Харесай

Фюри: Джошуа, ще те бия в 2-3 рунда

Действащият първенец по бокс в тежка категория във версията на WBC Тайсън Фюри насочи предизвестие към Антъни Джошуа, малко откакто британецът нокаутира Кубрат Пулев на стадион " Уембли ".
Джошуа с този триумф резервира поясите във версиите на WBA, IBF, WBO и IBO. Шампионът не сподели някакъв извънреден бокс, само че доминираше в цялата среща с Пулев.
 Джошуа не даде късмет на Пулев с нокаут в деветия рунд (СНИМКИ) Джошуа не даде късмет на Пулев с нокаут в деветия рунд (СНИМКИ)
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев претърпя тежка загуба от международния първенец Антъни Джошуа след нокаут в девети...
" Това е въпрос на време. Ще те напляскам, както го направих с Дионтей Уайлдър, в 2-3 рунда ", написа Фюри в обществените мрежи.
Фюри и Джошуа към този момент се бяха договорили за провеждането на два багра през 2021 година - единият боксьор ще прибере всички трофеи, а изгубилият ще има право на реванш.
Джошуа остава с една загуба на професионалния кръг, която изненадващо позволи в мач против Анди Руис в края на предходната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР