Действащият президент на САЩ Доналд Тръмп, отмени пътуване до имението

...
Действащият президент на САЩ Доналд Тръмп, отмени пътуване до имението
Коментари Харесай

Тръмп и съпругата му остават в Белия дом за Деня на благодарността

Действащият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, анулира пътешестване до имението си във Флорида, планувано за на 26-ти ноември. Това заяви във вторник CNN, базирайки се на източници в американската администрация, написа БГНЕС. Според медията, Тръмп и брачната половинка му Мелания решили ненадейно да анулират пътуването си до Флорида и да прекарат Деня на благодарността в столицата. Промяната в проектите беше изненада за личния състав на Белия дом, защото президентът преди общите избори на 3-ти ноември изрази желанието си да поиграе голф в одеве ремонтираната си резиденция във Флорида за празника.
Друг ефирен източник назова анулацията на празничното пътешестване демонстрация на " бункерното мислене " на Тръмп . Този вид държание се характеризира с нетърпимост към рецензия и интуитивно предпочитание за самоотбрана.
 Доналд Тръмп: Ваксината против ковид ще бъде налична през април Доналд Тръмп: Ваксината против ковид ще бъде налична през април
Американската ваксина против ковид ще бъде налична за цялото население на Съединени американски щати през април следващата година. Това съобщи президентът Доналд...
Денят на благодарността се чества в Съединени американски щати в последния четвъртък на ноември. Следващият петък обичайно отбелязва началото на сезона на предколедните разпродажби. Терминът „ черен петък “ се употребява за първи път за изложение на суматохата на фондовия пазар от 1869 година, а актуалния му смисъл се корени при започване на 50-те години на предишния век и разказва тапите, зародили пред комерсиалните центрове на този ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР