Дейността на обществената организация Миротворец по никакъв начин не е

...
Дейността на обществената организация Миротворец по никакъв начин не е
Коментари Харесай

Украинското посолство: Дейността на "Миротворец" не отразява официалната политика на Украйна

Дейността на публичната организация " Миротворец " по никакъв метод не е обвързвана с работата на държавните институции на Украйна и не отразява формалната политика на Украинската страна.

Това оповестиха от украинското посолство у нас във страницата си във фейсбук във връзка включването на български политици и публицисти в лист за очистване, оповестен в уеб страницата " Миротворец ".

От украинското посолство показват, че уебсайтът " Миротворец " е самостоятелен информативен запас на социална самодейност на Центъра за проучване на признаците на закононарушения против националната сигурност на Украйна, мира и сигурността на човечеството и интернационалния правов ред.

Информационното попълване на уеб страницата " Миротворец " се реализира от общоизвестни и общодостъпни отворени източници, които се употребяват извънредно за научно-изследователски, креативен и журналистически цели, допълват от ведомството.

Посолството акцентира, че главните източници на информация, които се употребяват от Центъра " Миротворец ", са материали, оповестени в обществените мрежи, уеб издания, частни уеб страници, както и тези, които се излъчват по телевизионни и радио канали. Основателите на Центъра " Миротворец " твърдят, че правят своята активност в сходство с настоящото законодателство на Украйна и настоящото интернационално право.

Посолството на Украйна у нас акцентира, че през последните години съветската федерация, като държава-агресор, е предприемала ограничения за възбрана на активността на центъра " Миротворец ", по-специално изпращане на апели към Организация на обединените нации и УНИЦЕФ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР