Дейна Уайт отново се изказа ласкаво по адрес на Джон

...
Дейна Уайт отново се изказа ласкаво по адрес на Джон
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Джон Джоунс е по-велик от Хабиб Нурмагомедов

Дейна Уайт още веднъж се изрече ласкаво по адрес на Джон Джоунс. В изявление за TMZ президента на UFC показа, че Джон Джоунс е най-велик в историята на UFC. В момента Хабиб Нурмагомедов бил номер 1 в света, само че като цяло " Bones " бил най-велик.

33-годишния американец е с връх 26-1-1 в ММА и единствената му загуба е с дисквалификация от Мат Хамил през 2009 година. Джоунс доминираше, само че беше дисквалифициран, откакто вкара непозволени удари с лакти. Джоунс има много впечатляващи върхове в UFC и към момента е най-младият първенец в историята на организацията. Тази година той ще направи дебют в тежка категория и ще получи късмет за купата.

Джон ще получи борба с спечелилия от срещата сред Франсис Нгану и Стипе Миочич, които ще се бият през март. Ето какво разкри Уайт пред TMZ за тематиката с най-великия войник в UFC:

" Джон Джоунс е най-великият войник в историята на UFC. Хабиб Нурмагомедов е номер 1 сега. Най-много се вълнувам тази година от бъдещето на Хамзат Чимаев в UFC. Най-много ме изненада Кевин Холанд. Гледах Холанд в Contender Series и тогава му споделях, че е с огромна уста. Той има огромна уста, само че предходната година пристигна в UFC и завоюва 5 следващи победи. Завърши годината с необикновен нокаут над Жакаре. Двамата станахме близки и одобрявам това хлапе. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР