Деветият клуб от веригата в столицата се намира на ниво

...
Деветият клуб от веригата в столицата се намира на ниво
Коментари Харесай

Pulse отваря нов обект в Mall of Sofia

Деветият клуб от веригата в столицата се намира на равнище -2 на комерсиалния център
Лайфстайл веригата Pulse не стопира своето разгръщане. Клубните членове и хилядите столичани, работещи и живеещи наоколо до Mall of Sofia, с неспокойствие чакаха откриването на най-новия обект. Дългоочакваното събитие ще се състои на 15 декември и ще бъде маркирано с коктейлно празненство в стеснен кръг, на което ще участват първите 100 души, които се записват.

Pulse Mall of Sofia се намира на равнище -2 на комерсиалния център. Обектът впечатлява с съоръжение от най-голям клас, извънредно съвременни силова и функционална зона, две просторни зали за групови занимания – всяка приспособена към избран вид тренировки, лаундж зона и удобни съблекални, оборудвани с всичко належащо, с цел да се усещат добре посетителите. Интериорните детайли включват 3D панели с вградено прикрито осветяване, дървени декори и брандирани широкоформатни огледала.
-->
Това ще бъде третият обект Pulse в централната част на София. Клубът дава чудесна опция на всички, които са решили да посетят Mall of Sofia за шопинг или забавление, да включат и подготовка в проектите си.

Най-добрият метод да се насладите на спортното украшение, е да го посетите персонално. От 16.12 Pulse Mall of Sofia към този момент ще работи за клиенти, а в случай че не сте клубен член, може да заявите посещаване подарък от веригата тук:

Плановете на Pulse за нови клубове в София не стопират до тук. От веригата към този момент споделиха за иден обект в Студентски град както и за първи по рода си Pulse Kids. Предстои да разберем повече детайлности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР