Деветимата повелители на нощта, които били много древни божества, успявали

...
Деветимата повелители на нощта, които били много древни божества, успявали
Коментари Харесай

Повелителите на нощта променяли маите

Деветимата повелители на нощта, които били доста антични божества, успявали да трансформират характерите и живота на античните маи. Повелителите на нощта засилвали или отслабвали някои човешки качества.

Повелителят на първата нощ засилвал въздействието на предишното върху живота на индивида, той следял дали се съблюдават античните обичаи и помагал в търсенето на съкровища.

Повелителят на втората нощ бил млад мъж, който носел гибел. Той възраждал връзките сред хората и променял живота. Неговата сила пречела на спокойния живот.

Повелителят на третата нощ бил прочут и като предшественик на жертвените войни. Той възстановявал връзката с предците и следял за спазването на фамилните ритуали. Този заповедник бил зложелател на всичко ново.

 Повелителите на нощта променяли маите

Повелителят на четвъртата нощ бил прочут като настойник на бялата гибел. Той се свързвал с подсъзнанието и интуицията на индивида, покровителствал медицината и изкуствата.

Под въздействие на разрушителната му мощ човек можел да изгуби разсъдъка си. В петата нощ властта поемал вътрешният стопанин на нощта, който променял сънищата.

Той подтикнал креативния капацитет над хората и можел да предотврати осъществяването на смъртна присъда. Повелителят на шестата нощ бил господ напразно и гонел старите убеждения.

Това бил млад господ, който призовавал хората към смяна. Повелителят на седмата нощ е бил буен господ, настойник на половото увлечение и любовните завършения.

Повелител на осмата нощ бил господ, прочут като остарелия пастир. Той помагал при пренасяне на ново място и при изобретяване на нещо ново. Повелителят на деветата нощ бил прочут като остарелият стопанин на слънцето в среднощ.

Той зареждал хората с сила, задоволителна за превъзмогването на въздействието на тъмните сили. Този заповедник помагал за партньорските връзки и засилвал топлината на човешките усеща.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР