Деветгодишният син на украинския президент Владимир Зеленски, Кирил, обсъжда с

...
Деветгодишният син на украинския президент Владимир Зеленски, Кирил, обсъжда с
Коментари Харесай

Съпругата на Зеленски разказа за военните съвети на сина им към баща му

Деветгодишният наследник на украинския президент Владимир Зеленски, Кирил, разисква с татко си какво се случва в страната и му дава постоянно препоръки по военни въпроси. Това описа брачната половинка на републиканския глава Олена, съобщи Daily Mail.

Според първата дама, деветгодишният ѝ наследник Кирил поучава Зеленски какво военно съоръжение да купи и прави оценка задграничната помощ за Украйна.



„ Какви танкове, самолети, хеликоптери би трябвало да купим, какво ни липсва. Кои страни ни оказват помощ неприятно, кои страни ни оказват помощ добре. Той е същински боен специалист, можете да говорите за това с него месеци наред “, сподели брачната половинка на президента, представена от Daily Mail.

По-рано брачната половинка на украинския водач заяви, че Зеленски не си написа самичък текстовете на речите си. Тя обаче означи, че той просто няма това време и физическата опция да изследва текста авансово. „ Той постоянно споделя на спичрайтърите какво желае да каже, тезите му са сносно дефинирани мисли, които просто би трябвало да бъдат сложени на хартия “, добави Зеленская, написа Лента.ру.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР