Девет министри от кабинета Петков ще участват в редовния петъчен

...
Девет министри от кабинета Петков ще участват в редовния петъчен
Коментари Харесай

Девет министри отговарят на депутатски въпроси

Девет министри от кабинета " Петков " ще вземат участие в постоянния петъчен парламентарен надзор.

Първи ще дава отговор на депутатски запитвания заместител министър-председателят по районното развиване и благоустройството и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов. Към него са отправени 6 въпроса, измежду които за финансови резултати на основания мега ВиК холдинг и опция за връщане на част от инвестиции капитал назад в бюджета, както и за неналичието на вода в област Добрич.

Социалният министър Георги Гьоков ще дава отговор на 2 въпроса, единият от които е за действието на мярката 60/40 в поддръжка на запазването на работни места.

Министърът на образованието Николай Денков ще отговори на въпрос за дискриминирането на хронично заболели деца, които не са включени в изключенията за носене на маски.

Здравният министър Асена Сербезова ще отговори на въпрос за изключителната противоепидемична конюнктура и ограниченията.

Следват въпроси към министрите на културата Атанас Атанасов, министъра на земеделието Иван Иванов, министъра на превоза и известията Николай Събев, министъра на нововъведенията и растежа Даниел Лорер и министъра на енергетиката Александър Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР