Devel Sixteen е сензационен хиперавтомобил от арабски произход, за чието

...
Devel Sixteen е сензационен хиперавтомобил от арабски произход, за чието
Коментари Харесай

Топ новина: Най-бързият автомобил на планетата тръгна по пътищата

Devel Sixteen е ефектен хиперавтомобил от арабски генезис, за чието произвеждане се приказва от 2013 година (!) Но, съдейки по тези фотоси, колата към този момент е подложена на финални проби и по предварителни данни би трябвало да влезе в произвеждане още през 2022 или най-късно през 2023 година

Предпродукцията на Devel Sixteen бе видяна в Италия. Известно е, че тестванията са на образец с мощ 2000 конски сили с V8 мотор. Всъщност това е " базовата " и най-слаба трансформация на автомобила, който претендира да бъде най-бързият и най-мощният пътен автомобил в историята.
`Топ

Според разработчиците най-хубавата версия на „ дяволския “ хиперавтомобил е в положение да форсира до 570 км в час! Максималната скорост на по-малко мощните модификации е 450-500 км в час. Що се отнася до динамичните характерности, заявеното ускоряване до 100 км/ч е по-малко от 2 секунди (за топ версията). Общо има три варианти за Devel Sixteen:
6.2-литров турбо V8 мотор с мощ 2 000 к.с. (цена - $1.6 милиона)
12.3-литров турбо V16 мотор с мощ 3 000 к.с. (цена - $1.87 милиона)
12.3-литров турбо V16 мотор с мощ 5 000 к.с. (цена - 2.2 милиона долара)
Кога Devel Sixteen ще бъде разполагаем за закупуване? Ако всичко върви по проект (а това продължава съвсем 10 години), то през 2023 година първите купувачи може да получат дълго чаканите хиперавтомобили. Вижте най-бързата кола на планетата в придвижване.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР