Детенцето играе в обособен кът за малчугани в заведение. Майка

...
Детенцето играе в обособен кът за малчугани в заведение. Майка
Коментари Харесай

Родител ,,за пример“: Детето си играе в кът за малчугани, майката звъни и урежда дрога

Детенцето играе в самостоятелен ъгъл за малчугани в заведение. Майка му пие кафе със собствен другар. Младият мъж споделя с дамата, че желае да си купи дрога. Дамата взема решение да спомага и се свързва по „ месинджър “ със собствен прочут дилър. Той й праща адреса, на който се намира, и тримата потеглят. Майката оставя детето вкъщи и продължава с мъжа към блока на наркоразпространителя. Приятелят й й дава 50 лв. за марихуана. Тя се качва на четвъртия етаж, дилърът й отмерва с везна количество от малко над три грама, които тя предава пред входа на мъжа. Двамата се качват в такси и…
Следва арест. След таксиметровия автомобил потеглят служители на реда, които били на оглед в региона по информация, че в апартамент се популяризират опиати. Спират колата, двамата пасажери слизат, а младият мъж си признава за дрогата.
Всичко това бе разказано в съда от родопчанин, който получи условна присъда и санкция в размер на 2000 лв., оповестява в новия си брой „ Родопи voice “. Той обаче апелира наказването с претекст, че е просто потребител. На втора инстанция той бе освободен от наказателна отговорност, а глобата, която би трябвало да заплати, бе понижена на 1000 лв., написа rodopi24.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР