Десислава Проева има над 10-годишен опит в сферата на продажбите

...
Десислава Проева има над 10-годишен опит в сферата на продажбите
Коментари Харесай

bTV вече има нов директор продажби

Десислава Проева има над 10-годишен опит в областта на продажбите и медиите

[bTV Media Group] Още по тематиката
Новият състезател на рекламния пазар

Бившият търговски шеф на bTV Весела Димова сътвори нова организация
1 дек 2017
Флориан Скала: Няма проекти за продажбата на bTV

Главният изпълнителен шеф на " БТВ медиа груп " пред " Капитал "
18 авг 2017
bTV се раздели с дългогодишната си директорка " Продажби " Весела Димова

Изпълнителният шеф на медийната група Флориан Скала краткотрайно ще заеме позицията до назначението на нов шеф
15 мар 2017 След като преди близо девет месеца bTV Media Group се раздели с предходния си шеф " Продажби " - Весела Димова, през днешния ден компанията разгласи новото предопределение на тази позиция.

Постът се поема от Десислава Проева, която към този момент ще бъде виновна за развиването и осъществяването на тактиката за рекламни продажби на всички канали и платформи на bTV Media Group. Тя е част от комерсиалния екип на компанията от 2007 година, като от 2017 година до промотирането й на новата служба управлява отдела за телевизионни продажби.

Проева има над 10-годишен опит в областта на продажбите и медиите, в осмислянето и реализирането на мощно въздействащи рекламни тактики. Интересите й са съсредоточени в актуалните способи на медийни продажби и стратегическото обмисляне.

Десислава Проева е приключила университета на Саарланд, Германия, където придобива магистърска степен по бизнес администрация с фокус осведомителни системи и контролинг. Преминала е редица профилирани образования и семинари във връзка настоящи трендове в медийните продажби и рекламата.

Бившият шеф " Продажби " на bTV Весела Димова основа своя организация, The Sales House, която ще концентрира работата си върху продажба на рекламното време на тематични телевизионни канали. Първият клиент на новата организация от януари тази година е Discovery Channel, TLC и Investigation Discovery (ID).
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР