Десеткратният носител на наградата “Грами” — Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake)

...
Десеткратният носител на наградата “Грами” — Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake)
Коментари Харесай

Тимбърлейк се завръща с четвърти студиен албум

Десеткратният притежател на премията “Грами” — Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) се завръща на музикалната сцена с четвърти студиен албум — “Man Of The Woods”. Световната му премиера е на 2-ри февруари, 2018 година

В петък, 5-ти януари ще бъде показан публично пилотният сингъл “Filthy” и видеото към него.

Съавтори и музикални копродуценти на “Filthy са Timberlake, Timbaland, и Danja, a принос за текстовете на част от частите имат и James Fauntleroy и Larrance Dopson.

“Man Of The Woods” е един от най-амбициозните планове на артиста, както във връзка с музика, по този начин и във връзка с текстове.



Парчетата в албума са композиция от обичаен американски рок и са повлияни от звученето на известни модерни реализатори — The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton и Alicia Keys, които са посетител — реализатори в албума.

С “Man Of The Woods” Тимбърлейк споделя персонални истории, въодушевени от сина му, брачната половинка му и пътешествието му от Мемфис до мястото, където се намира през днешния ден.

Цветното, футуристично видео към пилотния сингъл “Filthy” (чиято премиера ще забележим след броени часове) е режисирано от многократния притежател на награди Mark Romanek, с който изпълнителят работи за повторно. В танцувалното видео Тимбърлейк е съвременен откривател, представящ най-новото си създание пред света.

След парчето “Filthy” и преди премиерата на албума “Man Of The Woods” Тимбърлейк ще пусне още три видеоклипа към песни от четвъртия си план, всеки със собствен неповторим жанр и цветове и основан от друг режисьор. Трите части ще излизат всяка седмица от 18-ти януари, 2018 година до премиерата на албума.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР