Десетки шуменци се събраха снощи на мястото на катастрофата, която

...
Десетки шуменци се събраха снощи на мястото на катастрофата, която
Коментари Харесай

Шуменци се събраха на лобното място на 22-годишната Светомира

Десетки шуменци се събраха нощес на мястото на злополуката, която лиши живота в сряда вечерта на 22-годишната Светомира Станчева, съобщи БНР. Там беше и фамилията на младата жена, а татко ѝ Анатолий Станчев още един път изиска правдивост и сигурност за всички деца, че ще се приберат живи и здрави при околните си. Екипи на полицията сега са на мястото, обезпечават безвредното прекосяване на колите по бул. " Симеон Велики ".

Шуменци, които довечера възпламениха свещ и донесоха цветя в памет на Светомира, обявиха, че са сюрпризирани от решението на съда, с което 18-годишният Жечко Кюркчиев беше пуснат под домакински арест и се надяват на обективен и почтен развой.

Семейството на Светомира изиска позволение от общинската администрация за спокойно шествие на 7 октомври. Очаква се шествието да стартира в 18 ч. на мястото на случая на кръговото кръстовище на бул. „ Симеон Велики “. Бащата Анатолий Станчев прикани всички да променим системата, с цел да можем да държим децата си в ръцете си, а не техните некролози

Вчера Светомира беше заровена. Родителите на младата жена благодариха на всички, които са били на поклонението в църквата " Свети три светители ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР