Дербито на Югозападна Трета лига между Беласица и Вихрен предложи

...
Дербито на Югозападна Трета лига между Беласица и Вихрен предложи
Коментари Харесай

Южняшки страсти в битката между Беласица и Вихрен - гледайте Часът на Трета лига

Дербито на Югозападна Трета лига сред Беласица и Вихрен предложи доста пристрастености, страсти и забавни моменти. Тимът от Петрич стигна до най-малък триумф с 1:0 над състава на Здравко Лазаров.

От тази неточност се възползва водачът Миньор (Перник). " Чуковете " победиха мъчно с 1:0 Ботев (Ихтиман). В воин се трансформира Томислав Павлов, който заби единственото попадение.

На Югоизток пък Созопол взе дербито с Марица от 10-ия кръг на шампионата. " Небесносините " победиха с 2:0 " пиратите ". Загорец също не сбърка, откакто вкара 4 гола на Карнобат.

Севлиево се възползва от огромната неточност и проблемите в Янтра (Габрово). Тимът на Анатоли Тонов победи мъчно с 2:1 Ювентус (Малчика), а Янтра загуби с 0:1 от Павликени, откакто от отбора си потеглиха Пламен и Християн Кожухарови.
 @@@
На североизток още веднъж не се случи нищи изненадващо. Добруджа прегази с 3:0 Хитрино, а Суворово реализира триумф с 4:1 при гостуването на Калиакра. Приятната изненада до този миг Черноломец (Попово) победи с 3:1 Бенковски (Бяла).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР